Arktisk Kokk 2004

Posted in Nyheter

Tirsdag 14. september arrangeres konkurransen “Arktisk kokk 2004” i Nordlandshallen i Bodø

 

Deltakere i Arktisk Kokk 2004 er:

nyheter_thumbnail (4)Fiskekrogen i Henningsvær v/Martin Jønsson
Meyergarden Hotell, Mo i Rana v/ Kristin Berntvik
Røkenes Gård, Harstad v/ Morten Andersen
Svensgårds, Bodø v/Martin Lien
Spitsbergen Hotell, Spistbergen v/Tore Legernes
Vertshuset Skarven, Tromsø v/ Karina Mortensen

Overdommer er Einar Øverås.

Meny
Deltakerne lager en 3 retters a la carte meny. Hver kokk skal lage åtte porsjoner. Tre retter til juryen, en til utstilling/fotografering, og fire retter går til utvalgte gjester.

Forrett Rygg av reinsdyr
Hovedrett Filet av oppdrettet kveite
Dessert Arktiske bær

Konkurransen arrangeres etter prinsipet ”Mysteri basket”. Det vil si at det ikke vil bli gitt noe nærmere spesifisering av råvarer før konkurransen. Det vil da bli kjøpt inn et bredt spekter av øvrige råvarer som vil bli satt fram når konkurransen begynner.

Tid/sted:
Konkurransen vil foregå under Arena Nord (Storhusholdningsmessa) i Bodø 14. september 2004 i Nordlandshallen.

Tid.: 08.30 – 13.30

Vinneren kåres tirsdag kveld.

For mer informasjon:
Distriktssjef i RBL Nord-Norge, Geir Solheim: Mobil 93 43 45 47 eller prosjektleder i Arktisk Meny, Annbjørg Reiersen, mobil 90 20 02 20